Theresa Sandberg Leg. veterinär


"Jag tar mig tid att förklara allt för mina djurägare och förser bästa möjliga vård för mina patienter"

Husveterinären i Göteborg grundades 2021 och drivs av mig veterinär Theresa Sandberg. Företaget startades för att ge djurägare möjlighet att erbjuda sina husdjur en tryggare och behagligare upplevelse av sitt veterinärbesök.

Jag tog min veterinärexamen vid Norges veterinärhögskola (NVH) i Oslo 2013. Jag har tidigare arbetat som veterinär i Norge och som chefsveterinär på flera djurkliniker i Göteborgsområdet.


Jag har under åren gått ett flertal fortbildningar inom bl.a. kirurgi, röntgen och ultraljud. Jag har även gått flera kurser inom sjukdom hos kanin och gnagare och har ett speciellt intresse och kompetens för dessa underbara små smådjur. 

Hundar och katter med veterinärskräck ligger mig varmt om hjärtat. All undersökning och behandling utgår från att ge patienten bästa möjliga upplevelse och vård.

Fritiden spenderar jag gärna med min familj, rottweilern Lexie, leopardgeckon Sleepy och de två kaninerna Lillebror och Storkerstin.

KundomdömenIrma & Yorkshireterriern Selma"Detta känns väldigt tryggt för mig som djurägare att kunna få hjälp hemma när något händer. Att kunna nå sin egen veterinär som känner min hund är ju en trygghet som är enorm."


Alex med katterna Spinn & Charlie"Theresa har varit hemma hos oss vid flera tillfällen för att vaccinera och raka bort tovor på mina katter. Det händer att Charlie slåss ibland och han har då behövt Theresas hjälp för att lappas ihop igen. Både jag och katterna kan varmt rekommendera Husveterinären i Göteborg. Det är så praktiskt med hembesök och skönt för katterna att slippa stressen med både bilresa och besök på klinik. "